Algemene voorwaarden

De Rondevener Werkt brengt al het aanbod van werk in de breedste zin van het woord in De Ronde Venen in beeld.

De Rondevener Werkt is een lokaal platform en is gericht op inwoners die op zoek zijn naar werk en organisaties die werk willen aanbieden.

De Rondevener Werkt is een platform zonder winstoogmerk. Het platform wil organisaties die werk aanbieden, of dit nu betaald of onbetaald is, het zo makkelijk mogelijk maken dit kenbaar te maken, zodat al het werk in De Ronde Venen is zo zichtbaar mogelijk wordt. Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om het aanbod van werk te vinden en om hierop te reageren.

De Rondevener Werkt is geen intermediair van werk en maakt dus geen match tussen aanbod en vraag: alleen het aanbod wordt zichtbaar gemaakt. Het is niet mogelijk als werkzoekende een zichtbaar profiel aan te maken op De Rondevener Werkt. Ook is het niet mogelijk om De Rondevener Werkt te vragen te bemiddelen.

De Rondevener Werkt is niet verantwoordelijk voor solliciaties van werkzoekenden op vacatures en evenmin verantwoordelijk voor de reacties van organisaties die werk aanbieden op solliciaties van werkzoekenden.