Veel gestelde vragen

Voor wie is De Rondevener Werkt bedoeld?
De Rondevener Werkt is een platform voor iedereen die in De Ronde Venen woont, of hier wil werken. Organisaties die werk willen plaatsen op De Rondevener Werkt moeten óf gevestigd zijn in De Ronde Venen, dan wel werk aanbieden dat in De Ronde Venen wordt uitgevoerd.

Hoe zoek ik op De Rondevener Werkt?
Je kunt zoeken door één van de categorieën aan te klikken, of een zoekopdracht te geven in het zoekvenster, bijvoorbeeld je woonplaats, opleidingsniveau of vakgebied.

Hoe reageer ik op een vacature?
Geen eindeloos doorgeklik: op De Rondevener Werkt kun je direct reageren op een vacature door naast de vacaturetekst op ‘solliciteer direct’ te klikken.

Hoe houd ik bij op welke vacatures ik heb gereageerd?
Om bij te houden op welke vacatures je hebt gereageerd, kun je een profiel aanmaken, waar je ook je CV aan kunt koppelen. Je hoeft zo niet elke keer je gegevens in te voeren wanneer je wilt reageren. Heb je een Facebook-profiel? Dan kun je hiermee inloggen. Je hoeft op deze manier geen profielnaam en wachtwoord te maken (en te onthouden). Je activiteit op De Rondevener Werkt wordt niet zichtbaar op je Facebook-pagina.